Speciale Ruitervakanties 2024 (VOLGEBOEKT)

Ben jij een paardenliefhebber en heb jij zin in een week vol paardrijles en andere activiteiten? Heb je AD(H)D, Autisme of een Licht Verstandelijke Beperking? Lees dan verder over onze speciale ruitervakanties:

Tijdens een ruitervakantie kom je logeren op onze manege waar je zal slapen boven de paardenstallen. Je krijgt een eigen paard of pony toegewezen die je de hele week mag verzorgen en rijden. We wisselen de paardrijlessen af met een buitenrit en andere activiteiten met je pony of paard. Daarnaast doen we allerlei andere activiteiten een middagje naar ons kleine strandje, knutselen, filmavond, bonteavond en kan je bijna altijd je paard of pony poetsen knuffelen en verwennen. Lijkt dit je wel wat maar vind je het wel spannend of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig? Je bent altijd van harte welkom op de manege om de accommodatie te bekijken, kennis te maken met ons en de paarden en misschien zelfs een oefenritje te maken. Als je dan op kamp komt is het allemaal al bekend voor jou. Voor ouder(s): Rust en regelmaat zijn bij ons belangrijke speerpunten tijdens deze vakantie. We doen daarom onze uiterste best om uw kind zo goed mogelijk te begeleiden. We werken met vrijwilligers die een relevante opleiding volgen en de rijlessen worden gegeven door gediplomeerde instructrices. Ook verpleegkundige zorg wanneer nodig kunnen wij verlenen ( medicatie etc). Dit alles maakt het mogelijk om kinderen die intensieve begeleiding  vragen ook een fantastische ruitervakantie te laten beleven. Er wordt gewerkt met een duidelijk weekprogramma, waarin de nodige rustmomenten worden opgenomen.

De groepen bestaan uit maximaal 10 ruiters.

Bij de indeling proberen we zo goed mogelijk te letten op een evenredige verdeling in leeftijd en niveau.

Betaling is mogelijk vanuit het PGB met een zorgovereenkomst.

Ben je enthousiast? Stuur dan een mailtje naar lessen@manegebalans.nl .  Ook kan je naar dit adres mailen voor al je vragen! Bellen kan ook naar het nummer van de manege: 0111-481968